Ring till oss. (alla dagar mellan 08:00-18:00)


Telefon, nr : 010-516 47 97
Mobil, nr: 076 58 58 852

E-post : info@primeroab.se

Fastighetservice Lund

Primero AB är ett allsidigt bolag som hjälper er med all fastighetsskötsel i Lund
Tanken är att ni bara ska behöva ringa ETT nummer för att få hjälp med ALLT som rör er fastighet.

Primero AB erbjuder helhetslösningar för en fastighets inre och yttre miljöer, för både offentliga och privata fastigheter inom Lunds och Eslövs regionen.

Vi kan erbjuda dig allt från en specifik tjänst till ett komplett program med servicetjänster. Primero AB i Lund erbjuder dig som kund möjligheten till anpassade underhållstjänster för såväl större fastighetsbestånd (t.ex köpcentrum) som enskilda fastigheter. 

Vi tar hand om fastighetens gemensamma utrymmen. Hissar, trapphus, fläktrum, källarförråd, vindsförråd, soprum. Arbete vid fastighetsservice kan omfatta allt från trädgårdsskötsel, flyttstädning, snöröjning, garagestädning, fönsterputsning, rondering reparationer och sanering.

En vacker, välvårdad och harmonisk utemiljö skapar mervärde. En välskött skolgård ger en trygg känsla för barn, ungdomar och personal.
Ett sjukhus med inbjudande entré är trevligare att besöka och en bostadsrättsförening med trivsam utemiljö skapar attraktionskraft.
Nordena erbjuder såväl total- som specifika lösningar och  för alla era behov, oavsett typen av fastighet.

 


 Vår affärsidé och löfte

 

  • Att fackmannamässigt utföra fastighetsservice genom att vidta rätt åtgärd vid rätt tillfälle och till rätt pris.
  • Att serva våra kunder som är av varierande storlek och som äger olika typer av fastigheter.
  • Att hitta rätt omfattning på insatserna för varje enskild fastighet och utföra vårt arbete inom överenskommen budget/prissättning