Ring till oss. (alla dagar mellan 08:00-18:00)


Telefon, nr : 010-516 47 97
Mobil, nr: 076 58 58 852

E-post : info@primeroab.se

 Flyttstädning Lund

Primero AB är ett väletablerade städföretag Lund med omnejd. Vi erbjuder allt ifrån hushållsnära tjänster såsom kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning Lund, fönsterputsning och hemstädning. Vi är specialister på flyttstädning Lund

        Städföretag Lund sköter städning så du kan fokusera på annat!

Med fokus på långsiktiga kundrelationer ser vi till att flyttstädning Lund utförs på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt.

Vi använder oss enbart av moderna hjälpmedel och av rengöringsmedel som är skonsamma mot ditt hem och miljön.

Vår affärside är enkel. Att alltid utföra ett prisvärt och noggrant arbete av högsta kvalitet. Våra kunder ska alltid vara så tillfreds med resultatet att dem gärna återkommer till oss.

Vi är i dag tjugo anställda inom samtliga yrkesgrupper inom städföretag Lund och därför kan vi också erbjuda helhetslösningar såväl som mindre, specifika städ, flytt entreprenader. Vare sig du ska utföra en flyttstädning eller något annat inom flyttning, är vi säkra på att vi kan hjälpa dig.

Flyttstädning Lund

Flyttstädning Lund

Primero AB i Lund vänder sig till små och stora företag, bostadsrättsföreningar med flera, men även till den privata sektorn i form av hushållsnära tjänster så som kontorsstädning, trappstädning, fönsterputs och flyttstädning Lund.

Det ska vara en enkel process för kund att beställa en städtjänst av oss. Då det är våra kunder som utgör basen för vår verksamhet är det viktigt att det blir rätt från början.

Vår kvalitetspolicy ansvarar för att du som kund alltid ska känna att du blir bemött på ett tillfredställande sätt samt nöjd med den flyttstädning Lund vi erbjuder.Genom att skräddarsydda arbetsbeskrivningar eller serviceavtal till varje kund vet våra medarbetare precis vad som ska göras. Vi lämnar garanti på att varje kunds flyttstädning Lund följs och slutförs enligt avtal.

Personal

All vår personal utbildas planenligt och har erfarenhet inom daglig kontraktstädning avseende städning av kontor, trappor, storstädning, golvvård och fönsterputs. Vi internutbildar kontinuerligt lokalvårdarna i nya produkter, arbetssätt, hjälpmedel mm. Nyanställda städare får arbetsplatsintroduktion och lärs successivt upp teoretiskt och praktiskt. All personal har goda kunskaper i det svenska språket.Kvalitetskontroll utförs dels av oss själva men också tillsammans med kunden. Resultatet från denna behandlas på vårt driftmöte varvid beslut fattas om korrigerande och förebyggande åtgärder.

Hos varje kund finns en objektspärm med bemanningslista, instruktioner, kvalitetsrapport, avvikelserapport/reklamationer, revisioner, åtgärder etc..

Miljöpolicy

Med kunskap och vilja arbetar vi för att ständigt förbättra våra arbetsrutiner. För att få en så obefintlig påverkan på miljön som möjligt. Genom att använda Miljömärkta produkter i vår verksamhet och med kunskapen om vikten av rätt dosering minimerar vi belastningen på vår miljö. Att inte använda mer städkem än uppgiften kräver skonar både miljön och underlaget. Miljöfukos Våra städtjänster är gröna och vi lägger stort fokus och arbete på att ständigt förbättra vårt miljöarbete. Detta speglas i att vi gör ett aktivt val att även våra firmabilar ska vara miljöfordon i den mån det går.

Vår ställning

Städbranschen brukar tyvärr anses som en smutsig bransch med dåliga arbetsvillkor för personal och mycket fusk. Vi vill förändra hur man ser på städbranschen och vad städning innebär. 

Vi betalar ut högre löner än vad vi behöver, har personalen längre än 45 minuter till jobbet betalar vi reseersättning, personalen får buss/milersättning.  Bäst av allt är att  från och med 1 december 2014 så har vi tecknat företagshälsovård för vår personal. Detta innebär kort och enkelt att vår personal kommer genomgå en stor hälsoundersökning under vintern, desutom kommer vi erbjuda personalen helt kostnadsfri och obegränsad tillgång till läkare, sjukgymnast och psykolog. 

Detta är vi extremt glada över att ha råd med, vår personal förtjänar det bästa!
 

Vi är ett komplett städbolag i Lund med över 20 medarbetare som sätter dig och miljön i fokus. Vi utför alla typer av städning i Malmö, i fastigheter, på kontor och hos privatpersoner. 

Rimliga priser för Flyttstädning Lund

Vår strävan är att vara bäst på allt inom tjänster för flyttstädning i Lund. Vi vill heltäckande och som kund skall du kunna få hjälp med precis allt du önskar inom flyttstädning i Lund. Givetvis är priset än kundfråga som är återkommande. I den dialogen spelar vi alltid med öppna kort och är raka.

Priset på städhjälp i Lund skall vara rimligt och du skall alltid få ett fast pris. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med jobbet så gäller vår nöjd-kund-garanti. Inget arbete är avslutat förrän vår kund är nöjd!

Om du vill uppskatta priset på en flyttstädning Lund kan du ange vad du behöver hjälp med i vår prisräknare. Det är en bra indikation på vad städarbetet kommer att kosta. Sedan är det bara att ta kontakt med oss.

Behöver du städhjälp i Lund så tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid tillgängliga och svarar direkt på din förfrågan. Vi är öppna i vår kommunikation och vi lyssnar alltid på dina önskemål eller funderingar.

När vi fått ett jobb kommer vi alltid svara upp mot vad vi lovat - er önskan är vår befallning! Vi snackar inte utan föredrar att göra vårt yttersta i vårt jobb tills du känner dig helt nöjd.

Vi erbjuder hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputs i Lund till privatpersoner.

Mot företag hjälper vid till med kontors- och butiksstädning, trappstädning och byggstädning. Större städningar såsom kontors- och trappstädningar går alltid att skräddarsy utefter ert företags behov.

Städyrket är ett hantverk att vara stolt över. Våra medarbetare håller bostäder över hela Lund skinande rena och frigör samtidigt ovärderlig kvalitetstid i vardagen åt våra kunder och deras familjer.

Som kund hos flyttstädning Lund väljer du bort svarta städtjänster och den otrygghet det innebär för personalen och dig som kund. Utöver de grundläggande delarna i anställningen: ansvarsförsäkring, friskvårdsbidrag och vidareutbildning. Jobbar vi för att höja städyrkets status. Därför kallar vi våra medarbetare för vardagsänglar, eftersom de hjälper till att få vardagen att gå ihop.

Hör av dig till oss!.

Vi bjuder dig på några av våra bästa tips för en enklare och mer effektiv städning.
 
Fula fläckar på ditt rostfria kylskåp?

Ta en fuktig trasa med ett par droppar koncentrerat diskmedel och dra över de rostfria ytorna. Eftertorka med vatten. Voilà! Snygga ytor som inte längre Eftertorka med vatten. Voilà! Snygga ytor som inte längre suger åt sig damm. Obs! Använd aldrig kökssvamp eller slipmedel, det ger repor som inte går att få bort. 
Kladdfria köksskåp med plastfolie

Är köksskåpens ovansida kladdiga av matos?

Ett enkelt och genialt knep är att lägga på skyddande plastfolie. När smutsen har lagt sig är det bara att ta bort det, torka av och lägga dit ny. Så slipper du skrubba bort den ingrodda smutsen. Ett mer miljövänligt alternativ till plastfolie är tidningspapper.

Orolig för bakterier i träskärbrädan?

Skölj av skärbrädan, diska den och skölj den igen. Strö på rikligt med vanligt hushållssalt, det tar kål på alla bakterier. Gnugga in saltet ordentligt med en fuktig rotborste. Låt stå en stund, skölj sedan av. Det syns ingen skillnad, men man vet att bakterierna är döda.
Elementrengöring
Att rengöra element är lite som att rengöra tänderna: det är svårt att komma åt emellan och man behöver flera verktyg. Börja med dammvippan, fortsätt med diskborsten doppad i diskvatten. Ingrodda fläckar kan behöva en omgång med flaskborsten. Torka sedan med en torr trasa, eventuellt lindad runt en gammal tandborste (!), så att du kommer åt överallt
Citron tar bort rester i micron
Placera en skål med kranvatten och några skivor citron i micron. Kör micron på 600 watt i 30 sekunder, torka sedan ur. Gamla matrester lossnar lättare och citronen sprider en härlig doft.
 
Kloakdoft väck med vinäger

Luktar avloppet unket? 

Koka 2 dl vinäger och häll ner i vasken. Låt stå minst 15 minuter innan du sätter på kranen. Rent och fräscht igen!
 
Vardagslyxa i ren jacuzzi
Fyll upp karet med vatten så att lufthålen täcks. Häll i 2 dl desinfektionsmedel och kör på bubbel i fem minuter. Låt sen stå i en halvtimme. Dra på bubblorna en gång till i en minut. Töm sen karet och fyll på vatten på nytt över lufthålen. Kör sen ett par minuter och töm. Rengör därefter badkaret med vanligt rengöringsmedel och vips: smutsen försvinner. Detta bör göras var tionde bad.
Klackar i taket ger märken på golvet


Slog gästerna klackarna i taket på senaste festen?

 Då finns det en risk att golvet är fullt av svarta märken. Men det är enkelt åtgärdat! Sudda bort märkena med ett vanligt suddgummi och torka bort resterna med trasa.

Känns kaffebryggaren ofräsch?

Häll i 1 dl ättika och 6 dl vatten, sätt på och låt en del rinna igenom. Stäng sedan av bryggaren i 10 minuter, så att medlet får verka. Brygg färdigt och häll ut det bruna vattnet. 

Obs! Brygg igenom vatten minst fyra gånger innan du gör kaffe, annars kan det smaka ättika. Ett knep som fungerar lika bra är en påse citronsyra och 5 dl kokt vatten, samma procedur.
Diskmedel får dig att se klart
Vanligt diskmedel är ett utmärkt alternativ till dyra fönsterputsmedel. 
Gnid hela fönstret med en svamp och dra sedan med en skrapa. Gnid från övre vänstra kanten till högra kanten och sen ner till underkanten. Ränderna får du bort genom att gnugga med tidningspapper. Minusgrader? Använd några droppar T-Röd i vattnet.

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
100.nu
1000länkar.com - gratis länkkatalog
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog