Butiksstädning i Eslöv.

Primero Städ utför restaurang- och butiksstädning i Eslöv. Vi har en bred kompetens och många års erfarenhet av butiksstädning.

Vi butiksstädar hos små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid. Alla kunder har olika behov av lokalvård och vi anpassar oss efter de önskemål som finns.

Flexibilitet.
Primero Städ
har personal som vet att butiksstädning skiljer sig från annan städning. Det gäller bl.a. att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i butiken.

Tidspassning.
Butiken
öppnar vad en fast tidpunkt och då skall all städning vara klar. Därför har vi bl.a. alltid backup personal om den ordinarie personalen skulle vara sjuk.

Erfarenheten.
Primero Städ
känner till de kritiska ställena i butiken vad gäller smutsansamling, ställen som myndigheterna gärna lägger märke till. För livsmedelsbutiker gäller särskilda hygienkrav, vilket städpersonalen är utbildade för.

Kostnad / Priser Välkommen att ringa eller skriva för konsultation och offert angående butiksstädning. Ställ gärna frågor om butiksstädning eller boka ett kostnadsfritt kundbesök

Varför anlita oss?

 

Vi har inga framkörningsavgifter.
Du har alltid 3 dagars Nöjd kund garanti på utfört arbete.
Vi innehar F- skattsedel och är ansvarsförsäkrade.
Städmaterial ingår.
Som kund hos oss ingår alltid ansvarförsäkring.
Vi har utbildade och fast personal med kollektivavtal.
Vi använder oss enbart utav miljömärkta produkter.

butiksstädning i Eslöv