Kontakta Oss (08:00-18:00)
 
Tel:  010-516 47 97 
Mobil: 076 58 58 852


Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Flyttstädning Perstorp.

Flyttstädning Perstorp till fast pris inkl fönsterputs. Inga extra kostnader, se priser nedan!!

Primero Städ utför flyttstädning i Perstorp. Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra såväl dig som oss om att alla städmoment har blivit utförda vid flyttstädningen.

Vi lämnar Garanti på flyttstädning Perstorp, enligt denna städlista. Om du anser att någon punkt på städlistan inte är till din belåtenhet, ber vi dig kontakta kundansvarig inom 3 arbetsdagar från städdagen.

 

              Förberedelse inför flyttstädningen!

  • Se till så att kyl och frys är urplockade och avstängda/avfrostade.
  • Befintliga skador ska rapporteras innan påbörjad flyttstädning.
  • Lös inredning t ex möbler, lösa garderober eller prydnadsting/saker som lämnats kvar och inte tillhör boendet städas inte utan beställs separat
Flyttstädning Perstorp

Flyttstädning Perstorp

Visst är det en härlig känsla att flytta in i ett alldeles nystädat hem! Vi hjälper dig gärna att behålla den känslan länge. Låt oss på flyttstädning Perstorp att hjälpa dig med din bostad till halva priset! Vi har både kunskap och erfarenhet av flyttstädningar och varje år utför vi 100 tals flyttstädningar som är allt ifrån små lägenheter till stora hus. Vi vet att en flyttstädning Ängelholm är omfattande och kräver mycket mer än vardaglig städning oavsett om det är en hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Flyttstädning Perstorp hjälper privatpersoner och företag med flyttstädning med omnejd och för det har vi eget flyttstädninsgrupp som utför uppdraget. Vi garanterar att alla de viktiga delarna av städningen blir riktigt gjorda och att de som flyttar in blir nöjda. Vi tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Om det finns befintliga skador bör detta rapporteras innan städuppdraget påbörjas, till exempel fönster som inte går att öppna, trasiga vitvaror med mera. Hemmet bör vara helt tomt, samt att frysen och kylen är avfrostade och avstängda. Vill du ha städning av fristående ytor som förråd eller garage skall detta beställas innan arbetet påbörjas.

Flyttstädning Perstorp