Ring till oss. (08:00-18:00)
Telefon, nr : 010-516 47 97
Mobil, nr: 076 58 58 852

E-post : info@primeroab.se

Flyttstädning Skurup

Flyttstädning Skurup till fast pris inkl fönsterputs. Inga extra kostnader, se priser nedan!!

Primero AB utför flyttstädning Skurup. Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra såväl dig som oss om att alla städmoment har blivit utförda vid flyttstädningen.

Vi lämnar Garanti på flyttstädning Skurup, enligt denna städlista. Om du anser att någon punkt på städlistan inte är till din belåtenhet, ber vi dig kontakta kundansvarig inom 3 arbetsdagar från städdagen.


Förberedelse inför flyttstädning!

  • Se till så att kyl och frys är urplockade och avstängda/avfrostade.
  • Befintliga skador ska rapporteras innan påbörjad flyttstädning Skurup.
  • Lös inredning t ex möbler, lösa garderober eller prydnadsting/saker som lämnats kvar och inte tillhör boendet städas inte utan beställs separat

I våra priser ingår alla resekostnader, fönsterputsning samt städmaterial. Det finns många andra företag på marknaden som “luras” genom att ge ett billigt grundpris och sedan tillkommer massa “dolda avgifter”. Vi uppger direkt den totala kostnaden så att du slipper oroa dig för en massa extrakostnader som du inte räknat med från början.
Vi har även städgaranti vilket innebär att om du efter städning besiktigar städningen tillsammans med städledaren och har möjlighet att påvisa eventuella brister och få dem åtgärdade.

Är du intresserad av att boka en flyttstädning eller om du har några frågor till oss på Primero AB Maila oss, eller fyll i formuläret

Flyttstädning Skurup