Ring till oss.  (08:00-18:00)

Telefon, nr : 010-516 47 97
Mobil, nr: 076 58 58 852

E-post : info@primeroab.se

Flyttstädning Sjöbo

Flyttstädning Sjöbo till fast pris inkl fönsterputs. Inga extra kostnader, se priser nedan!!

Primero AB utför flyttstädning Sjöbo. Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra såväl dig som oss om att alla städmoment har blivit utförda vid flyttstädningen.

Vi lämnar Garanti på flyttstädning Sjöbo, enligt denna städlista. Om du anser att någon punkt på städlistan inte är till din belåtenhet, ber vi dig kontakta kundansvarig inom 3 arbetsdagar från städdagen.
 
Förberedelse inför flyttstädning Sjöbo!

  • Se till så att kyl och frys är urplockade och avstängda/avfrostade.
  • Befintliga skador ska rapporteras innan påbörjad flyttstädning Sjöbo.
  • Lös inredning t ex möbler, lösa garderober eller prydnadsting/saker som lämnats kvar och inte tillhör boendet städas inte utan beställs separat
Flyttstädning Sjöbo priser

I våra priser ingår alla resekostnader, fönsterputsning samt städmaterial. Det finns många andra företag på marknaden som “luras” genom att ge ett billigt grundpris och sedan tillkommer massa “dolda avgifter”. Vi uppger direkt den totala kostnaden så att du slipper oroa dig för en massa extrakostnader som du inte räknat med från början.
Vi har även städgaranti vilket innebär att om du efter städning besiktigar städningen tillsammans med städledaren och har möjlighet att påvisa eventuella brister och få dem åtgärdade.

Är du intresserad av att boka en flyttstädning Sjöbo eller om du har några frågor till oss på Primero AB. Maila oss, eller fyll i formuläret

Flyttstädning Sjöbo

Flyttstädning Sjöbo.

Vår drivkraft inom flyttstädning Sjöbo har sedan början varit att förenkla livet för våra kunder genom att erbjuda kvalitativa tjänster med kundupplevelsen i fokus. Vi hjälper cirka 400 familjer per månad att till en enklare flytt genom att utföra deras flyttstädning Sjöbo. Alltid med nöjd kund-garanti och alltid till fasta priser. Enkelt, smidigt och tidsbesparande.

 Flyttstädning Sjöbo ger dig tid över

Hur roligt det än kan vara att flytta så vet vi också att en flytt innebär många stressmoment och saker tar nästan alltid längre tid än vad man tänkt från början. Vi hjälper dig med flyttstädning Sjöbo så att du kan fokusera på allt annat som behöver göras, som att packa, bära saker eller varför inte på att göra dig hemmastadd i ditt nya boende. När vi utför din  flyttstädning Sjöbo med perfekt resultat i slutändan.

Fast pris på Flyttstädning Sjöbo

Självklart erbjuder vi ett fast pris. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss. I våra flyttstädning Sjöbo ingår allt som krävs för att nästkommande bostadsägare eller hyresvärden ska godkänna städningen. Då ingår bland annat fönsterputs, golvbrunnar och en riktigt härligt kundtjänst!

Nöjd kund-garanti på flyttstädning Sjöbo

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att både du och nästkommande boende blir nöjda med städningen. Vår garanti sträcker sig över hela 14 dagar och du har med andra ord inget att förlora, men allt att vinna i form av tid och energi. Vi ser fram emot att hjälpa dig i din flyttstädning Sjöbo!

 

Nyttiga:

www.primeroab.se

www.flyttstädningihelsingborg.com