Ring till oss. (alla dagar mellan 08:00-18:00)


Telefon, nr : 010-516 47 97
Mobil, nr: 076 58 58 852

E-post : info@primeroab.se

Hemstädning Landskrona

Primero Städ utför hemstädning Landskrona. Vi har många års erfarenhet inom hemstädning . Vår personal är trevlig, professionell och tillmötesgående och vi skickar alltid ut samma serviceassistenter till dig som kund.

Tänk att komma hem, till ett nystädat hem, vecka efter vecka... Så ser tillvaron ut om du blir kund hos oss med abonnemang på hemstädning Landskrona.

Om Hemstädning Landskrona

 

Hemstädning Landskrona omfattar städning, strykning och tvätt. Vi utför de tjänster som du själv har specificerat. Du väljer om du vill ha hjälp varje eller varannan vecka eller en gång per månad. Se  checklista !

 


Så fungerar det att abonnera på hemstädning

 

  • Vi inleder alltid med ett kundbesök, då vi kommer hem till dig för att diskutera dina önskemål. Ett kundbesök är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.
  • Vi dokumenterar ditt hem i en städbeskrivning.
  • När du har valt att bli kund kommer vi överens om antal timmar och veckodag så kvitterar vi ut en nyckel.
  • Vi inleder med en grundlig startstädning.

 

Se vår prislista för aktuell timpenning. Vanligt är att man har 2-4 timmar veckovis eller varannan vecka, beroende på storlek på bostaden, behov och omfattning av städning. Vi har abonnemang då vi är allt från 2 timmar varannan vecka till 10 timmar i veckan, ni styr helt själv hur ni vill lägga upp städningen.

Hemstädning Landskrona
Hemstädning Landskrona

Prova 100 kr/tim hemstädning Landskrona!

Utbudet av städföretag som erbjuder hemstädning Landskrona är stort. Men vi är så säkra på att du kommer uppskatta vår service att vi erbjuder därför alla nya kunder att prova på vår tjänst till kraftigt rabatterat pris. Alla som bokar innan 1/5-2015 får prova på hemstädning Landskrona för enbart 100 kr timmen. Detta helt utan bindningstid och 15 dagar uppsägningstid på hemstädning Landskrona.

Tydliga pris

Primero AB har endast ett fast timpris på 150 kr (175 kr för varandra vecka). Inget annat tillkommer för din städhjälp Landskrona via oss. Vi har dessutom inga bindningstider och lediga städtider omgående.

Är priset det viktigaste när du vill ha hjälp med din hemstädning Landskrona? Både ja och nej. Förutom pris så kanske man bör titta på villkor. Hur ser det ut med följande:
15 dagar uppsägningstider på din hemstädning Landskrona.
Avbokningsregler och kostnader för avbokning vid ett städtillfälle
Frågor gällande timpott ( En fast summa betalas till städföretaget som man sedan använder för att ”köpa” timmar.
Olika administrativa kostnader
   
Rimliga priser för hemstädning Landskrona

Vår strävan är att vara bäst på allt inom tjänster för hemstädning Landskrona. Vi vill heltäckande och som kund skall du kunna få hjälp med precis allt du önskar inom Hemstädning Landskrona . Givetvis är priset än kundfråga som är återkommande. I den dialogen spelar vi alltid med öppna kort och är raka.

Priset på hemstädning Landskrona skall vara rimligt och du skall alltid få ett fast pris. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med jobbet så gäller vår nöjd-kund-garanti. Inget arbete är avslutat förrän vår kund är nöjd.

www.primerostad.se
www.primeroab.se
www.malmöhemstädning.se