Städning i Lund

Primero Städ utför städning i Lund med omnejd. Vi erbjuder allt ifrån hushållsnära tjänster såsom kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, fönsterputsning och hemstädning.

Vi sköter städningen så du kan fokusera på annat! Med fokus på långsiktiga kundrelationer ser vi till att städningen utförs på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt.

Vi använder oss enbart av moderna hjälpmedel och av rengöringsmedel som är skonsamma mot ditt hem och miljön.

Varför anlita oss?

● Vi har utbildade och fast personal med kollektivavtal.
● Vi har inga framkörningsavgifter.
● Du har alltid 3 dagars Nöjd kund garanti på utfört arbete.
● Vi innehar F- skattsedel och är ansvarsförsäkrade.
● Städmaterial ingår.
● Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring.
● Vi använder oss enbart utav miljömärkta produkter.Primero Städ i Skåne vänder sig till små och stora företag, bostadsrättsföreningar med flera, men även till den privata sektorn i form av hushållsnära tjänster så som kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, fönsterputs, storstädning och etc...

Det ska vara en enkel process för kund att beställa en städtjänst av oss. Då det är våra kunder som utgör basen för vår verksamhet är det viktigt att det blir rätt från början. Vår kvalitetspolicy ansvarar för att du som kund alltid ska känna att du blir bemött på ett tillfredställande sätt samt nöjd med den service vi erbjuder.Genom skräddarsydda arbetsbeskrivningar/serviceavtal till varje kund vet våra medarbetare precis vad som ska göras.

Vi lämnar garanti på att varje kunds serviceavtal följs och slutförs enligt

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Du når oss på

Telefon, nr : 041 31 05 94

Mobil, nr: 076 58 58 852

e-post : info@primerostad.se